Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag


Spaar mee met het nieuwe Intersport VIP-programma!

Intersport is gestart met een nieuw VIP-programma. Hiermee kun je voortaan bij bijna al je aankopen sparen voor korting bij alle Intersport winkels in Nederland. In al onze winkels is de VIP-app actief!

Als VIP-member geniet je van de volgende voordelen:

-Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen
-Je bepaalt zelf hoeveel, wanneer en waar je het VIP-saldo wilt gebruiken.
-Je bent altijd en overal op de hoogte van uw eigen VIP-saldo.
-Je ontvangt evenementen, exclusieve acties en aanbiedingen 
-Korting op het bespannen van uw tennisracket, squashracket of badmintonracket.
-Sale artikelen worden niet meegenomen voor punten

Per 23 januari 2020 zijn er gewijzigde Algemene Voorwaarden van het INTERSPORT VIP-Programma van kracht. Wat er gaat veranderen:

Over aankopen t/m 22 januari 2020 geldt een spaarpercentage van 4%. Vanaf 23 januari 2020 geldt een spaarpercentage van 2,5%. 

  • Saldo dat gespaard is t/m 22 januari 2020 is 24 maanden geldig. Saldo dat gespaard is vanaf 23 januari 2020 is 12 maanden geldig.
  • Indien je gebruik blijft maken van ons VIP-Programma dan zijn per 23 januari 2020 de nieuwe voorwaarden voor jou van kracht. Mocht je onverhoopt geen gebruik meer willen maken van het VIP-Programma, dan kun je jezelf afmelden door een e-mailtje te sturen naar onze klantenservice via klantenservice@intersport.nl.
Hoe kan ik sparen?
Om te sparen heb je de INTERSPORT VIP-app nodig. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play store en de App store. 

    

Hoe kan ik inloggen?

Als je al een klantenkaart hebt en jouw e-mailadres is bij ons bekend dan kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantnummer gebruiken, deze staat vermeld op de laatst ontvangen waardecheque of kassabon. Wij adviseren om het wachtwoord vervolgens direct aan te passen naar een veilig wachtwoord. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend, maar u heeft wel een klantennummer. Geen probleem! Geef uw e-mailadres dan door bij u eerstvolgende bezoek aan onze winkelmedewerker aan de kassa en enkele minuten daarna kunt u dan al inloggen op de VIP-app. Ben je niet bekend in ons systeem of wil je graag een nieuw profiel aanmaken? Dat kan natuurlijk ook! 


Kan ik al sparen via de app?

Het is vanaf nu mogelijk om bij alle onze winkels te sparen via de app. Begin er nu meteen mee en spaar 2,5% op al je aankopen als VIP-saldo! Het is goed om te weten dat het VIP-saldo na 14 dagen wordt bijgeschreven op het account.

Vragen?

Heb je nog vragen over de INTERSPORT VIP-app?
Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de VIP-app.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.