• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorie├źn

Spaar mee met het nieuwe Intersport VIP-programma!

Intersport is gestart met een nieuw VIP-programma. Hiermee kun je voortaan bij bijna al je aankopen sparen voor korting bij alle Intersport winkels in Nederland. In al onze winkels is de VIP-app actief!

Als VIP-member geniet je van de volgende voordelen:

-Je spaart 4% VIP-saldo op al je aankopen
-Je bepaalt zelf hoeveel, wanneer en waar je het VIP-saldo wilt gebruiken.
-Je bent altijd en overal op de hoogte van uw eigen VIP-saldo.
-Je ontvangt evenementen, exclusieve acties en aanbiedingen 


Hoe kan ik sparen?

Om te sparen heb je de INTERSPORT VIP-app nodig. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play store en de App store. 
    

Hoe kan ik inloggen?

Als je al een klantenkaart hebt en jouw e-mailadres is bij ons bekend dan kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantnummer gebruiken, deze staat vermeld op de laatst ontvangen waardecheque of kassabon. Wij adviseren om het wachtwoord vervolgens direct aan te passen naar een veilig wachtwoord. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend, maar u heeft wel een klantennummer. Geen probleem! Geef uw e-mailadres dan door bij u eerstvolgende bezoek aan onze winkelmedewerker aan de kassa en enkele minuten daarna kunt u dan al inloggen op de VIP-app. Ben je niet bekend in ons systeem of wil je graag een nieuw profiel aanmaken? Dat kan natuurlijk ook! 

Kan ik al sparen via de app?

Het is vanaf nu mogelijk om bij alle onze winkels te sparen via de app. Begin er nu meteen mee en spaar 4% op al je aankopen als VIP-saldo! Het is goed om te weten dat het VIP-saldo na 14 dagen wordt bijgeschreven op het account.

Wat gebeurt er met jouw oude spaarpunten?

Alle gespaarde punten t/m 5 november 2017 hebben wij uitgekeerd en deze waardecheque valt de komende week in uw brievenbus. Vanaf nu staat iedereen op 0 punten en begint het sparen dus opnieuw! Met het downloaden van de INTERSPORT VIP-app heeft u voortaan zelf de touwtjes in handen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de INTERSPORT VIP-app?
Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de VIP-app.

Divide