Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Intersport Megastore Four Seaons wint onderneming prijs

Afgelopen week hebben Johan & Wilma van den Broek (de eigenaars van o.a. Intersport Megastore Four Seaons) een mooie ondernemersprijs in ontvangst mogen nemen in het Sport Business Centrum in Leusden. De Peter Dankaart Cup werd aan hun uitgereikt. De Peter Dankaart Cup is een onderscheiding waarmee zelfstandig sportretailers die zich profileren door excellent of vooruitstrevend ondernemerschap worden geëerd. De genomineerde ondernemers worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op verschillende criteria. De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of meer personen die zich op verschillende aspecten onderscheiden. Zo moet hij of zij een fenomeen zijn in de sportbranche, zich profileren als een echte entrepreneur, succesvol zijn over een langere periode, over visie en strategisch inzicht beschikken en financieel gezond zijn.



De Peter Dankaart Cup is in 2015 in het leven geroepen door de Amersfoortse sportondernemer Wim Jaquet. Het is een onderscheiding waarmee zelfstandige sportretailers, die zich profileren door excellent of vooruitstrevend ondernemerschap, worden geëerd. Wim Jaquet heeft deze wisseltrofee tijdens het 50-jaar Daka congres voor het eerst uitgereikt aan een zelfstandige sportdetaillist die zich profileert door excellent of onderscheidend ondernemerschap: zijn concollega Daka. En omdat Peter Dankaart de eerste ondernemer was, die de onderscheiding in ontvangst mocht nemen, is de Cup naar hem vernoemd. 

In 2016 werd de trofee voor het eerst doorgegeven: het directieteam van Intersport Twinsport was toen de winnaar. In 2018 werd de onderscheiding voor de 3e keer uitgereikt, en toen viel Buitensport Four Seasons in de prijzen. 

Op 13 januari 2020 wordt de Peter Dankaart Cup voor de 4e keer uitgereikt, wederom tijdens het Brand Event in Sports Business Center te Leusden. Deelname aan dit event is gratis voor iedereen die werkzaam is in de sportbranche, mits vooraf aangemeld


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.