Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

12 april Wandel Info Avond Valkenswaard

Kom ook naar de Wandel Info Avond in de wandelgemeente van het jaar!

Wandelinfo avond bij Intersport van den Broek aan de Eindhovenseweg 57 te Valkenswaard.

Op woensdagavond 12 april om 18:30 organiseert Intersport van den Broek in samenwerking met de podotherapeuten uit Valkenswaard een Wandelinfo avond om de Valkenswaardenaar klaar te stomen voor de wandelweek die van start gaat op zaterdag 15 april. 

18:30u
                        Ontvangst bij Intersport van den Broek met koffie en wat lekkers.
18:45u tot 19:30u    Presentatie door wandelspecialist Karel van het merk LOWA over wandelschoenen en de juiste accessoires.
18:45u tot 21:00u    Tijdens deze avond staan er een aantal podotherapeuten tot uw beschikking. Deze voetspecialisten kunnen u perfect helpen met voetklachten of klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten en/of het looppatroon. Bastiaan Schellekens van New Balance zal deze avond met een RS Scan aanwezig zijn, dit is een zeer nauwkeurige methode om de belasting te meten van uw voeten. Hij kijkt daarbij zowel naar de drukverdeling wanneer u stilstaat, alsook naar het looppatroon.

De gehele avond staan de verkoopspecialisten van Intersport van den Broek voor u klaar om u te voorzien van de beste wandeloutfits, wandelschoenen en nog veel meer.

Tijdens deze avond ontvangt u 15% korting op alle artikelen m.u.v. aanbiedingen!!

Voor de clinic van Lowa is het gewenst om u aan te melden. Wilt u deze clinic bijwonen? Geef u dan nu op!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar valkenswaard@intersportvandenbroek.nl.
Wees er snel bij want de eerste 20 aanmeldingen krijgen een leuke goodiebag!

           


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.