Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Evers staat op Run!

Na het succes van vorig jaar gaan we het dit jaar weer doen: de Evers Staat Op Run! De run is op zondag 1 juli 2018 om 13:00 uur in het Science Park in Amsterdam en staat helemaal in het teken van fun. Deze run wordt gesponsord door INTERSPORT en daarom hebben wij ook een fantastische actie. Jij krijgt namelijk tot 18 mei 20% korting op alle hardloopschoenen*. Gebruik hiervoor de code online: EVERSRUN20

Na het succes van vorig jaar gaan we het dit jaar weer doen: de Evers Staat Op Run! De run is op zondag 1 juli 2018 om 13:00 uur in het Science Park in Amsterdam en staat helemaal in het teken van fun. 


Deze run wordt gesponsord door INTERSPORT en daarom hebben wij ook een fantastische actie. 

Jij krijgt namelijk tot 18 mei 20% korting op alle hardloopschoenen*. 

Gebruik hiervoor de code online: EVERSRUN20  

De collectie hardloopschoenen voor zowel dames, heren als kinderen is verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop. 

Voor advies op maat ben je in een van onze winkels aan het goede adres met hardloopschoenen van merken als Nike, Asics etc. 

Schrijf je in voor de Evers Staat Op Run 2018 en ren samen met team Evers Staat Op, de vrienden van de show, je team, collega’s of klas voor het goede doel. Je doneert dan 15 euro aan een goed doel. Dus naast een mooie Run help ook nog eens de stichting Spieren voor Spieren. Via je persoonlijke sponsorpagina kan je je laten sponsoren om nog meer geld op te halen voor het goede doel. 

Schrijf je nu in voor deze run!: https://www.538.nl/evenement/evers-staat-op-run

Met de opbrengst van de Evers Staat Op Run wordt het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het UMC Utrecht uitgebreid met het Inspanningslab. Het Spieren voor Spieren Kindercentrum is dé plek in Nederland voor diagnose, behandeling en zorg van kinderen met een spierziekte. 

*De korting is geldig op alle hardloopschoen m.u.v. afgeprijsde hardloopschoenen en alleen door invoering van de kortingscode.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.