Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Skibazaar Eindhoven

Bent u nog op zoek naar nieuwe ski's, skischoenen, snowboards of snowboardschoenen? Of wilt u juist een van deze artikelen verkopen? Dan bent u bij Intersport Biggelaar aan het juiste adres!



Wij zouden dé wintersportwinkel van het Zuiden niet zijn als we ook dit jaar weer niet enkele prachtige evenementen voor u gaan organiseren. We hebben er al een container sale op zitten en nu is het tijd voor de eerste winter Ski-Bazaar / 2e hands-beurs van het nieuwe wintersportseizoen 2019/2020.

Alvast een kijkje nemen in onze keuken? Dan bekijk snel ons wintercollectie hier: WINTERCOLLECTIE

Ski-Bazaar
Van vrijdag 1 november tot zondag 3 november 2019 kunt u weer profiteren van 3 dagen waanzinnige aanbiedingen bij Intersport Biggelaar. Kortingen tijdens de Ski-Bazaar lopen op tot maar liefst 70%! Dit betreft niet alleen allerlei hardware maar ook op skikleding van verschillende bekende merken. Ook kunt u tijdens de Bazaar bij ons terecht voor het kopen van protectie. 

Openingstijden Intersport Biggelaar tijdens de Ski Bazaar:

 1 november 10:00-21:00
2 november 09:30-18:00
3 november 10:00-17:00



2e hands-beurs
De 2e hands-beurs is de ideale kans om uw oude ski's, skischoenen, snowboards of snowboardschoenen te verkopen. U kunt vanaf nu uw materiaal inleveren, samen met een van onze medewerkers maakt u dan een afspraak over de prijs. Wanneer het artikel verkocht wordt, dan ontvangt u van ons een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag.

Regels bij het inleveren van de gebruikte spullen: 
 
• De producten dienen in goede staat te zijn.

• Reparaties zijn voor kosten van de klant.

• De producten dienen binnen één week na de beursdatum te worden opgehaald, anders worden deze automatisch eigendom van Intersport Biggelaar.

• De verkochte producten worden aan u uitbetaald in de vorm van tegoedbonnen. Deze zijn inwisselbaar tegen alle artikelen die bij Intersport Biggelaar verkrijgbaar zijn.

• Hardwaren moeten voldoen aan laatste DIN-normering

• Carv-ski’s niet langer dan 180 cm.
Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.