Shopping bag
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Voetbalschoenen

71 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

Zwarte voetbalschoenen in Eindhoven

Op zoek naar tijdloze voetbalschoenen? Dan is de kleur zwart iets voor jou. Je kunt zwarte schoenen altijd bij iedere tenue matchen dus tijdloos. Kom langs in voetbalwinkels in Duiven, Eindhoven, Valkenswaard en Veldhoven voor de beste match of shop je collectie schoenen online.

Testen voor gebruik? Dat kan!

Om zo goed mogelijk te helpen met de zoektocht naar de perfecte voetbalschoen kan jij in onze vestigingen in Eindhoven kosteloos uw voeten laten scannen met de Sidas 3D voetscan. Met behulp van de nauwkeurigste voetscanner van de wereld kunnen wij samen met jou kijken welke voetbalschoenen het beste passen bij jouw type voeten.

De perfect fit gevonden maar nog geen ervaring met de voetbalschoenen? Met de voetbalsimulator bij Intersport Eindhoven City kan jij je schoenen testen! Dit biedt jou de ultieme kans om de fijnste voetbalschoenen te vinden!

Hoeveel goals maak jij?


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.