Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Klantenservice

Wij helpen u graag!

Contactinformatie & openingstijden winkels

Bent u op zoek naar contactinformatie en/of openingstijden van een van onze filialen klik dan hier voor een overzicht per winkel.

Webshop

Vragen, suggesties, opmerkingen, klachten of complimenten? Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. We zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te helpen. U vindt hier een overzicht met veelgestelde vragen, wellicht dat we u zo al snel van antwoord kunnen voorzien.

Wegens grote drukte zijn wij niet altijd in de gelegenheid de telefoon direct te beantwoorden. Stel in dit geval uw vraag via de mail klantenservice@intersportvdb.nldeze proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden. PostNL heeft op dit moment te maken met veel vertragingen. Voor snelle afhandeling raden wij u aan direct contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel.

U kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: klantenservice@intersportvdb.nl Is de mail te ouderwets? Dan hebben we ook onze Facebook pagina's waar je contact op kunt nemen voor de volgende vestigingen en/of een algemene vraag: Intersport Biggelaar / Intersport van den Broek /Intersport Eindhoven City /Megastore Four Seasons

Wij streven er naar om alle berichten nog dezelfde dag te beantwoorden. Vragen of klachten over de filialen en collectie-/sponsor aanvragen kunnen wij via het e-mailadres niet behandelen.

Ook kunt u gebruik maken van ons online contact formulier, dat vind u hier.

Wil je de exclusieve nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Meest voorkomende vragen:
Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.