Shopping bag
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Skate

76 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Skate Kopen

Waar moet je op letten als je een inline skate wilt kopen? Er zijn diverse factoren waar je op moet letten, deze zijn als volgt:

  1. Type Frame
  2. Wielen
  3. Lagers
  4. Sluiting
  5. Pasvorm

Het frame zorgt ervoor dat je skate stijver wordt. Wat betekend dat je minder moeite hoeft te doen voor dezelfde snelheid. Nog makkelijker je wordt minder snel moe. Hierbij hebben wij de volgende verdeling:

  • Aluminium Frame: stijf (voor de gevorderde skaters)
  • Monocoque Frame: redelijk stijf en bevorderd balans (voor de recreatieve skaters)
  • Kunststof Frame: voor beginners en kinderen.

Op het frame wordt de maat van je skatewielen weergeven zodat je als ze versleten zijn, ze gemakkelijk te vervangen zijn. Let hierbij wel op dat de je niet over de maximale lengte heen gaat.

Hoe strakker je sluiting kan, hoe meer kracht je kunt overbrengen met je skates. Met bijv. een boa sluiting heb je een inline skate dat het beste afsluit. De veters, klittenband, gesp en buckle sluiting zitten ook goed maar zijn minder stijf. 

Kom langs in onze sportwinkel Intersport Biggelaar  in o.a. Eindhoven waar onze skate specialisme is en de experts je daar graag willen adviseren.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.