• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorieën

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
Deze voorwaarden zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten, bestellingen en aanbiedingen van Intersport van den Broek / Biggelaar.

Door een bestelling bij Intersport van den Broek / Biggelaar te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden. Alle aanbiedingen van Intersport van den Broek / Biggelaar zijn vrijblijvend. Indien Intersport van den Broek / Biggelaar de bestelling om een of andere reden niet kan uitvoeren, zal dit zo snel mogelijk aan de koper gecommuniceerd worden. De koper kan hiervoor geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding.

De webshop van Intersport van den Broek / Biggelaar richt zich op de Nederlandse markt. Van de inhoud van een bepaling uit deze algemene voorwaarden kan alleen schriftelijk worden afgeweken. De overige bepalingen blijven echter onverkort van kracht. Intersport van den Broek / Biggelaar behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd de inhoud van deze voorwaarden te wijzigen.


2. Aanbieding/overeenkomst
Alle aanbiedingen van Intersport van den Broek / Biggelaar zijn vrijblijvend. De overeenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van de bestelling door Intersport van den Broek / Biggelaar en bevestiging van deze aanvaarding via e-mail. Door het plaatsen van de bestelling bij Intersport van den Broek / Biggelaar aanvaardt de koper deze voorwaarden. Intersport van den Broek / Biggelaar behoudt zich het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. Intersport van den Broek / Biggelaar heeft het recht om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van voorschriften noodzakelijk is. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

3. Bestelling en levering
Indien Intersport van den Broek / Biggelaar de bestelling om een of andere reden niet kan uitvoeren, zal dit zo snel mogelijk aan de koper gecommuniceerd worden. De koper kan hiervoor geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding. Intersport van den Broek / Biggelaar heeft het recht om bestellingen gemotiveerd te weigeren. De bestellingen zullen zo snel mogelijk na betaling verzonden worden. Er wordt gestreefd om het product binnen drie tot vijf werkdagen na betaling te verzenden. Als de levertijd de 30 dagen overschrijdt heeft de Klant het recht om de overeenkomst te ontbinden. PostNL zal namens ons voor de verzending zorg dragen.

Bestellingen worden geleverd op het door de koper aangegeven adres.

4. Annulering
De klant kan zonder opgaaf van reden de bestelling binnen 7 dagen na het plaatsen ervan annuleren. Indien de bestelling reeds verzonden is zal terugbetaling pas worden uitgevoerd nadat de retourzending door Intersport van den Broek / Biggelaar in ontvangst is genomen. Het bewuste artikel moet in de originele verpakking, zonder enige beschadiging en juist verpakt aan ons geretourneerd worden, kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Intersport van den Broek / Biggelaar dient vooraf per email op de hoogte gesteld worden van een eventuele retourzending. Uw bestelling kunt u ook retourneren bij Intersport Biggelaar, hierbij zijn wel de onderhavige voorwaarden van toepassing.

5. Betaling
Alle vermelde prijzen in de webshop zijn in euro’s en inclusief btw. Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal, Bancontact / Mister Cash, Visa en Mastercard. 

- iDeal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

6. Garantie
Voor de door Intersport van den Broek / Biggelaar geleverde producten geldt uitsluitend de garantie die door de fabrikant van het desbetreffende product wordt gesteld. Gedurende de garantietermijn heeft Intersport van den Broek / Biggelaar een loketfunctie. Klant is verplicht de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden. Op alle artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing, met in acht name van de vervalbepalingen welke vermeld zijn bij de bepalingen bij afkoelingsperiode. Indien er aanspraak gemaakt wordt op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u dit altijd binnen bekwame tijd na ontdekking (met een maximum van twee maanden na ontvangst) aan te melden, waarna de klant de mogelijkheid geboden wordt voor een vervangend artikel, terug storting van het betaalde of herstel van het defect te kiezen. Op alle artikelen die door Intersport van den Broek / Biggelaar geleverd worden, is een fabricagegarantie van toepassing. Deze garantie verschilt per merk. In geval van garantieproblemen wordt dit per situatie bekeken en wordt er eventueel een oplossing geboden.

Deze garantie vervalt wanneer:
- He klant zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.
- He klant de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd.
- Het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.

7. Retouren / Klachten 
Uit hygiënisch oogpunt vragen wij je om badkleding en ondergoed alleen te passen met ondergoed aan. Artikelen die 50% of meer zijn afgeprijsd kunnen ook niet meer geruild worden en hierop vervalt de garantie. Mocht u een klacht hebben met een van onze producten dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier. Wij zullen vervolgens alles in het werk stellen om de klacht op te lossen.

Artikelen kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geretourneerd. De koper heeft het recht de goederen te retourneren binnen 30 dagen indien de goederen bij nader inzien niet aan de wensen voldoen echter alleen indien:

a) Alleen niet gebruikte goederen in de originele en onbeschadigde verpakking komen voor retournering in aanmerking.

b) De kosten van het retourneren van goederen komen altijd voor rekening van de klant.

c) De retour bon wordt volledig ingevuld meegestuurd met het te retouren artikel.

U heeft twee mogelijkheden tot het retourneren van het door u gekochte artikel:

1. Ruilen in de winkel
Intersport van den Broek / Biggelaar heeft zowel een webshop als vier fysieke winkels. U kunt de producten altijd gratis retourneren bij onze fysieke winkels. Een overzicht met de dichtstbijzijnde winkel in de buurt, vindt u op onze winkel pagina. 

2. Product retourneren per pakketpost
U kunt het product ook terugsturen per pakketpost. Op het retourformulier staan de adresgegevens waar het product naartoe gestuurd kan worden. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening.

8. Eigendom
Zolang de koper de totale prijs van de goederen alsmede de eventuele verzending- en
betalingskosten verbonden aan de bestelling niet betaald heeft, blijven deze eigendom van Intersport van den Broek / Biggelaar. Het risico van de artikelen gaat al over op het moment dat de artikelen op het afleveradres worden aangeboden.

9. Toepasselijk recht
Op deze voorwaarden en op iedere overeenkomst met Intersport van den Broek / Biggelaar is Nederlands recht van toepassing. Eventuele conflicten kunnen uitsluitend bij de Rechtbank van 's Hertogenbosch worden ingediend.

10. Diversen
U kunt geen rechten ontlenen aan het feit dat Intersport van den Broek / Biggelaar deze voorwaarden eventueel soepel toepast. In geval van overmacht heeft Intersport van den Broek / Biggelaar het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Intersport van den Broek / Biggelaar heeft het recht om prijzen te wijzigen en eventuele fouten te verbeteren. Wanneer de koper hierdoor zou worden benadeeld, wordt de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld en heeft hij het recht zijn bestelling te annuleren. Intersport van den Broek / Biggelaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (druk)fouten in zijn prijzen of voorwaarden.

11. Identiteit ondernemer

Van den Broek Sport Onderneming BV gevestigd De Dreef 13, 5504 LA te Veldhoven
KVK-nummer: 59483407
Tel: +31 (0)40 295 48 32
BTW: NL 8535.16.856.B01Divide