Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag


Veilig betalen

Veiligheid staat bij Intersport Biggelaar voorop als het aankomt op betalingen. Voor online betalingen maken wij gebruik van de diensten van Ogone (Ingenico). Zij zijn gespecialiseerd in het veilig afhandelen van onlinebetalingen en zorgen ervoor dat u bij het afrekenen wordt doorgelinkt naar hun beveiligde pagina, zodat uw betalingsprocedure niet door een derde partij kan worden overgenomen. Ook retouren worden terugbetaald door Ingenico. Terugbetalingen zijn dus zichtbaar onder deze naam. Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

Ideal

iDeal is betalen via internet bankieren. wanneer je gebruik maakt van online bankieren van: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, is dit je ideale optie. U rondt uw betaling af in de eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren met iDeal.

Creditcard

Bij Intersport Biggelaar  kunt u veilig en snel afrekenen met uw creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa.
Bij het afrekenen van de bestelling heeft u de keuze tussen VISA en Mastercard. Zodra uw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.
Alle transacties vinden plaats via een beveiligde SSL verbinding. Bovendien zijn uw bestellingen altijd verzekerd. Zo loopt u nooit risico op uw online aankopen. Bij het terugbetalen van eventuele retourzendingen maken wij gebruik van bankoverschrijving.

Bankcontact / Mistercash

Voor onze Belgische klanten is dit vaak de makkelijkste optie. Bancontact / Mister Cash is ontwikkelt door de gezamelijke banken in België en daar een van de meeste gebruikelijke betalingsmethodes.

Facturen

De facturen worden per mail verstuurd, moment dat je een bestelling geplaatst hebt. Heb je geen mail gehad? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Het is niet mogelijk om achteraf facturen aan te passen en/of een btw nummer toe te voegen.
Daarnaast leveren wij uitsluitend aan consumenten. Kopen als bedrijf bij van den Broek Sport is uiteraard wel mogelijk, maar dit kan niet btw-vrij. Het is voor ons niet mogelijk de BTW-teruggave - en de bijbehorende administratie - automatisch en digitaal te documenteren.
Wij kunnen daarom niet ingaan op een verzoek van teruggave van de afgedragen BTW. Dit geldt ook voor aanvragen via de organisatie VAT-free.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.