Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag


Online bestellingen retourneren of ruilen

Voorwaarden retourneren

Artikelen kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geretourneerd. Dit kan tot maar liefst 30 dagen na aankoop, echter gelden de volgende voorwaarden:
 • Alleen niet gebruikte goederen in de originele en onbeschadigde verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) komen voor retournering in aanmerking. 
 • De kosten van het retourneren van goederen komen altijd voor rekening van de klant. 
 • De retour bon wordt volledig ingevuld meegestuurd met het geretourneerde artikel. 
 • Labels of etiketten mogen niet worden verwijderd van de artikelen. 
 • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. 

Artikelen die u niet kunt retourneren:
 • Cadeaubonnen
 • Bedrukte kleding

U krijgt uw geld terug gestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Dit wordt gedaan door onze betalingsprovider Worldline. 
Op deze naam is de terugbetaling te vinden in uw rekeningoverzicht. Indien u bij het bestellen verzendkosten heeft betaald, krijgt u deze ook teruggestort. 
Bij een creditcard betaling wordt de retourbetaling ook gedaan via bankoverschrijving. 


Hoe retourneren?

U heeft twee mogelijkheden tot het retourneren van het door u gekochte artikel:
 1. Retourneren in de winkel (gratis)
  Intersport van den Broek / Biggelaar heeft zowel een webshop als vijf fysieke winkels. U kunt de producten altijd gratis retourneren of omruilen bij onze fysieke winkels. Een overzicht met de dichtstbijzijnde winkel in de buurt, vindt u hier.
 2. Product retourneren per pakketpost 

Indien er wordt gekozen voor het retourneren per pakketpost zijn de kosten voor retournering voor eigen rekening. De retourlabel dient op het pakket te worden geplakt. U kunt de retourlabel hieronder downloaden:Kan ik mijn producten ruilen?

U retourneert het product via onze retourprocedure (ruilen is dus voor eigen rekening) en plaatst direct een nieuwe bestelling met de juiste artikelen die je opnieuw betaalt. 

Deze artikelen sturen we zo snel mogelijk naar u toe zodat het pakketje op tijd in huis is. Het openstaande bedrag van je retourzending krijg je binnen 3 dagen teruggestort zodra we je retour ontvangen en verwerkt hebben.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.