Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag


Online bestelling ruilen / retourneren

Retourneren

Artikelen kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geretourneerd. Dit kan tot maar liefst 30 dagen na aankoop, indien de goederen bij nader inzien niet aan de wensen voldoen, echter gelden de volgende voorwaarden:
 • Alleen niet gebruikte goederen in de originele en onbeschadigde verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) komen voor retournering in aanmerking. 
 • De kosten van het retourneren van goederen komen altijd voor rekening van de klant. 
 • De retour bon wordt volledig ingevuld meegestuurd met het te retouren artikel. 
 • Labels of etiketten mogen niet worden verwijderd van de artikelen. 
 • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. 

Artikelen die u niet kunt retourneren:
 • Cadeaubonnen
 • Bedrukte kleding

U krijgt uw geld terug gestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Dit wordt gedaan door onze betalingsprovider Ingenico. Op deze naam is de terugbetaling te vinden in uw rekeningoverzicht. Indien u bij het bestellen verzendkosten heeft betaald, krijgt u deze ook teruggestort. Bij een creditcard betaling wordt de retourbetaling ook gedaan via bankoverschrijving. 

U heeft twee mogelijkheden tot het retourneren van het door u gekochte artikel:
 1. Retourneren in de winkel (gratis)
  Intersport van den Broek / Biggelaar heeft zowel een webshop als vijf fysieke winkels. U kunt de producten altijd gratis retourneren of omruilen bij onze fysieke winkels. Een overzicht met de dichtstbijzijnde winkel in de buurt, vindt u hier.
 2. Product retourneren per pakketpost 

U kunt het product ook terugsturen per pakketpost. Gebruikt u hiervoor de retoursticker die bij uw bestelling zit. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Mocht de sticker ontbreken gebruik dan het volgende adres voor de retourzending: 

Intersport van den Broek / Biggelaar, 
De Run 8301
5504 EN te Veldhoven

Ruilen

Ook omruilen kan bij Intersport van den Broek/Biggelaar. Hoe gaat dat in zijn werk, je vult het retourformulier met de optie omruiling en de maat die u terug wilt hebben. Deze stuurt u op naar het bovenstaande adres. U krijgt een e-mail moment dat uw retour in behandeling. Moment dat u een omruiling heeft krijgt u het product gratis thuis geleverd en kunt dan alsnog genieten van de juiste maat.


Wilt u het product sneller in huis hebben, dan kiest u het juiste product op de website en kunt u hem daar bestellen. U hoeft zo niet onnodig lang wachten op het juiste artikel en dat wilt u natuurlijk niet. 
U retourneert het oude product via onze retourprocedure en plaatst direct een nieuwe bestelling met de juiste artikelen die je opnieuw betaalt. Deze sturen we dan direct naar je toe en heb je vaak de volgende dag nog in huis. Het openstaande bedrag van je retourzending krijg je binnen 3 dagen terug nadat we je retour ontvangen hebben.

Annuleren

De koper kan zonder opgaaf van reden de bestelling binnen 7 dagen na het plaatsen ervan annuleren. Indien de bestelling reeds verzonden is zal terugbetaling pas worden uitgevoerd nadat de retourzending door Intersport van den Broek / Biggelaar in ontvangst is genomen. Het bewuste artikel moet in de originele verpakking, zonder enige beschadiging en juist verpakt aan ons geretourneerd worden, kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper zelf. Intersport van den Broek / Biggelaar dient vooraf per email/telefoon op de hoogte gesteld worden van een eventuele retourzending.

Retouzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Intersport van den Broek/Biggelaar niet aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.
Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.