• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorie├źn

Ruilen & Retourneren

Retourneren

Artikelen kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geretourneerd. De koper heeft het recht de goederen te retourneren binnen 30 dagen indien de goederen bij nader inzien niet aan de wensen voldoen, echter gelden de volgende voorwaarden:

  • Alleen niet gebruikte goederen in de originele en onbeschadigde verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) komen voor retournering in aanmerking. 
  • De kosten van het retourneren van goederen komen altijd voor rekening van de klant. 
  • De retour bon wordt volledig ingevuld meegestuurd met het te retouren artikel. 
  • Labels of etiketten mogen niet worden verwijderd van de artikelen. 
  • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. 

U krijgt uw geld terug gestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Indien u bij het bestellen verzendkosten heeft betaald, krijgt u deze ook teruggestort. Bij een creditcard betaling wordt de retourbetaling ook gedaan via bankoverschrijving. Heeft u voor Klarna gekozen dan komt u factuur te vervallen zodra de retourzending in goede orde bij ons is aangekomen.

U heeft twee mogelijkheden tot het retourneren van het door u gekochte artikel:

  1. Retourneren in de winkel
    Intersport van den Broek / Biggelaar heeft zowel een webshop als vier fysieke winkels. U kunt de producten altijd gratis retourneren bij onze fysieke winkels. Een overzicht met de dichtstbijzijnde winkel in de buurt, vindt u hier.
Product retourneren per pakketpost
U kunt het product ook terugsturen per pakketpost. Gebruikt u hiervoor de retoursticker die bij uw bestelling zit. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Mocht de sticker ontbreken gebruik dan het volgende adres voor de retourzending: 
Intersport van den Broek / Biggelaar, 
De Run 8301
5504 EN te Veldhoven

Ruilen

Wilt u graag een artikel omruilen voor een grotere/kleinere maat? Dat kan mits wij het vervangende artikel op voorraad hebben. Het beste kunt u even contact opnemen met de klantenservice, dan helpen wij u graag zo snel mogelijk.

Annuleren

De klant kan zonder opgaaf van reden de bestelling binnen 7 dagen na het plaatsen ervan annuleren. Indien de bestelling reeds verzonden is zal terugbetaling pas worden uitgevoerd nadat de retourzending door Intersport van den Broek / Biggelaar in ontvangst is genomen. Het bewuste artikel moet in de originele verpakking, zonder enige beschadiging en juist verpakt aan ons geretourneerd worden, kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Intersport van den Broek / Biggelaar dient vooraf per email op de hoogte gesteld worden van een eventuele retourzending.


Divide