• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorieën

PRIVACY STATEMENT

1. Algemeen 

Deze website wordt beheerd door Van den Broek Sport Onderneming B.V. Voor meer informatie over Van den Broek Sport Onderneming BV verwijzen wij je naar de volgende website: www.intersporteindhoven.nl 

Wij, Van den Broek Sport Onderneming BV, dragen ervoor zorg dat persoonsgegevens verwerkt worden in overeenstemming met privacywet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met dit Privacy Statement willen we je graag informeren over welke persoonsgegevens we verwerken, wat we met je gegevens doen en welke rechten je als betrokkene hebt. Daarnaast willen we je informeren over de cookies die we plaatsen wanneer je deze internetsite bezoekt. Wij zullen persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit Privacy Statement omschreven doeleinden en zullen alles in het werk stellen om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen. 

2. Doeleinden van gegevensverwerking 

Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn tot een betrokkene, jij als bezoeker van de website en/of klant in dit geval. We verzamelen en verwerken verschillende persoonsgegevens, zoals je geslacht, voornaam, achternaam, e-mailadres, bezorg- en/of factuuradres, telefoonnummer, geboortedatum en bedrijfsnaam. Van den Broek Sport Onderneming BV zal je nimmer om bijzondere persoonsgegevens, zoals geloofsovertuiging, politieke meningen, ras, gezondheid of anders, vragen. Het doel van deze gegevensverwerking is de uitvoering van een (koop)overeenkomst en/of het versturen van marketingberichten. De wettelijke grondslagen voor deze verwerkingen zijn de uitvoering van een overeenkomst, door jou gegeven toestemming (bijvoorbeeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief) of een gerechtvaardigd bedrijfsbelang. Indien je toestemming hebt gegeven voor een bepaalde verwerking, heb je het recht die toestemming later in te trekken. Intrekking van je toestemming maakt eerdere verwerkingen gebaseerd op toestemming niet onrechtmatig, maar zorgt ervoor dat de verwerking moet worden beëindigd en jouw gegevens (na afloop van een eventuele bewaartermijn) moeten worden vernietigd. 

Wij beschermen en beveiligen de persoonsgegevens die we verwerken op een passende manier. Waar nodig worden bewerkersovereenkomsten gesloten met derde partijen die bepaalde verwerkingen voor ons uitvoeren. We zullen jouw gegevens nimmer verstrekken aan andere derde partijen dan onze bewerkers zonder jouw toestemming. Verder bewaren we jouw persoonsgegevens voor zolang als dat noodzakelijk is in het kader van het doel waarvoor ze verzameld zijn. 

Je hebt recht op inzage in de gegevens die we van/over je verwerken. Ook heb je het recht een verzoek tot correctie, afscherming en/of verwijdering te doen, alsmede het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Wij zullen je verzoek uiterlijk binnen vier weken nadat je dit hebt ingediend, in behandeling nemen. Verder kun je, indien je daar aanleiding toe ziet, een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

3.Het verzamelen van persoonlijke gegevens

We gebruiken onze technologie om de volgende informatie te verzamelen: 

Informatie die automatisch wordt verzameld: Wij verzamelen en bewaren automatisch bepaalde informatie zodra u onze website bezoekt. Deze informatie omvat Internet Protocol-adressen (IP), het type en de versie van de browser die u gebruikt, uw besturingssysteem en platform, met inbegrip van de Uniform Resource Locator (URL). Wij bewaren deze gegevens op een volledig anonieme wijze. 

Informatie die u aan ons verstrekt: Persoonlijke gegevens die u met ons deelt bij het indienen van een bestelling blijven volledig vertrouwelijk. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om uw contactgegevens, zoals uw voor- en achternaam, adres, uw geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en uw betalingsgegevens, waaronder uw bankgegevens, creditcardinformatie en factuuradres. 

Informatie uit andere bronnen: Om uw toekomstige bestellingen beschermd en veilig te leveren, verkrijgen we informatie over het betalingsgedrag, bijvoorbeeld van postorderbedrijven, kredietbureaus of updates met betrekking tot bestellingen en afleveradressen van pakketbezorging en -vervoer. 

Locatie-gebaseerde data: Wij bieden op locatie gebaseerde diensten, zoals "Zoek een winkel." Als u deze diensten gebruikt, ontvangen wij informatie over uw daadwerkelijke locatie - maar alleen als u op voorhand uitdrukkelijk hiermee akkoord gaat (bijv. GPS-signalen) - of informatie met betrekking tot uw geschatte locatie (bijvoorbeeld het ID van uw mobiele telefoon). 

Iedere derde partij waarmee wij samenwerken (systeemproviders/postorderbedrijven ect.) heeft een verwerkingsovereenkomst getekend waardoor we goed met je gegevens kunnen omgaan, als we bijv. een pakketje moeten sturen naar je.

4.INTERSPORT-Spaarsysteem 

INTERSPORT verzamelt en verwerkt ook persoonsgegevens in het kader van het INTERSPORT VIP-programma. Middels dit systeem kun je punten sparen bij aankopen die je doet, welke vervolgens ingezet kunnen worden in de vorm van spaartegoed bij een volgende aankoop. Om deel te kunnen nemen aan het systeem wordt ter registratie een aantal gegevens gevraagd: voor- en achternaam, e-mailadres en wachtwoord. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen aanvullende gegevens in te vullen via de speciale app. Deze aanvullende gegevens kunnen zijn: geslacht, adresgegevens, geboortedatum en jouw favoriete INTERSPORT-winkel. Doel van de gegevensverwerking in het kader van het INTERSPORT VIP-programma is het registreren van spaarders en het onderhouden van contact met spaarders over (het vervallen van) spaartegoed. INTERSPORT kan de gegevens ook inzetten voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld voor het verzenden van een nieuwsbrief door INTERSPORT aan de spaarder. INTERSPORT zal de gegevens van de spaarder niet zonder toestemming van de spaarder delen met derde partijen, tenzij hiertoe een wettelijke plicht bestaat. Voor meer informatie over vip-programma: https://www.intersport.nl/klantenservice/veel-gestelde-vragen.html 

5.Cookies 

Bij bezoek aan deze website plaatsen wij, van den Broek Sportonderneming B.V, een aantal cookies op jouw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website geplaatst wordt op je laptop, tablet of mobiel. Zogeheten functionele en analytische cookies zorgen ervoor dat de website optimaal werkt, en geven statistische informatie over het gebruik van de website. Deze cookies mogen geplaatst worden zonder toestemming. Je kunt het gebruik van cookies toestaan of voorkomen door de instellingen van jouw browser te wijzigen. Bij een bezoek aan deze website worden geen tracking cookies geplaatst. De website van van den Broek Sportonderneming B.V maakt wel gebruik van de volgende cookies: 

Cookies die wij inzeten voor eigen domein zijn als volgt: 

- Gebruikt voor inlogdoeleinden 

- Gebruikt voor instellingen cookies 

- onthouden winkelwagen 

- onthouden favorieten 

- onthouden weergave productenlijst 

6.Google Analytics 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies", tekstbestanden die op uw computer zijn geplaatst, om de website te helpen analyseren hoe de site door gebruikers wordt gebruikt. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt door Google verzonden naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. In geval van activering van de IP-anonimisering zal Google de laatste octet van het IP-adres voor de lidstaten van de Europese Unie, alsmede voor de andere partijen van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte anonimiseren. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres verzonden naar en verkort door Google-servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie namens van den Broek Sportonderneming B.V. om te evalueren hoe u de website gebruikt, om rapporten te genereren over de website-activiteiten voor website-exploitanten, en om andere diensten te leveren met betrekking tot website-activiteiten en het internetgebruik van de website-provider. Google zal uw IP-adres niet koppelen aan andere gegevens waarover Google beschikt. 

Houd er rekening mee dat op deze website Google Analytics-code is aangevuld met "gat._anonymizeIp ();" om de geanonimiseerde verzameling van IP-adressen te waarborgen. 

U kunt het gebruik van cookies weigeren door de betreffende instellingen te selecteren in uw browser. Houd er echter rekening mee dat wanneer u dit doet, u mogelijk niet in staat bent de volledige functionaliteit van deze website te gebruiken. Verder kunt u de verzameling en het gebruik van gegevens (cookies en IP-adres) door Google voorkomen door het downloaden en installeren van de browser plug-in die beschikbaar is op https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en 

Meer informatie met betrekking tot de privacy van gegevens kunt u vinden op https://www.google.de/intl/en/policies/ 

7.Disclaimer 

Wij proberen de informatie vermeld op deze website zo goed mogelijk bij te houden, en bij te werken indien nodig. We staan echter niet in voor de juistheid van de vermelde informatie, en zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat als gevolg van gebruik van de website en/of vertrouwen op onjuiste informatie. Het is niet toegestaan (delen van) deze website over te nemen, openbaar te maken, te kopiëren of te gebruiken op enige wijze zonder dat INTERSPORT daarvoor vooraf toestemming heeft gegeven. Dit Privacy Statement is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. 

Afmelden voor de nieuwsbrief 

Indien je geen prijs meer stelt op het door www.intersport.nl toezenden van nieuwsbrieven, dan kun je door middel van een link in de toegezonden nieuwsbrief jezelf afmelden. 

Contact opnemen met Van den Broek Sportondernemening B.V.

Als je vragen hebt over dit Privacy Statement, onze activiteiten op het gebied van gegevensverwerking of het gebruik van deze website, kunt je contact met ons opnemen via het contactformulier of op onderstaand adres: 

Van den Broek Sportondernemening B.V. 

De Run 8301 

5504 EN te Veldhoven 

klantenservice@biggelaarsport.nl 



Divide