• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorieën

Levering

Er zijn verschillende manieren waarop u een bestelling geleverd kunt krijgen:
• Op uw thuisadres.
• Op een ander adres wat u bij de bestelling opgeeft.
• Ophalen bij een van onze vier winkels. Hier worden geen verzendkosten voor gerekend.

Leveringen op huisadres

Als u graag wilt dat er bezorgd wordt op uw thuisadres dan komt PostNL de bestelling afleveren. 

Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 1 - 2 werkdagen geleverd als u deze thuis laat bezorgen. Als u de bestelling komt afhalen bij Intersport Biggelaar wordt uw bestelling 10 werkdagen gereserveerd. Indien u de bestelling niet binnen 10 werkdagen op komt halen wordt uw bestelling geannuleerd en wordt uw aankoopbedrag teruggestort. In alle gevallen ontvangt u een e-mail zodra wij uw bestelling verwerkt hebben.


Pakket traceren

Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het tracking nummer. Je vindt jouw trackingnummer in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL, of direct in je account bij de betreffende bestelling. 


Niet thuis?

Wanneer PostNL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code'. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven PostNL afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Intersport van den Broek / Biggelaar. 

Verzendkosten

Voor het verzenden van pakketten rekenen wij:

Nederland
€ 0,00 kosten voor afhalen bij een van onze winkels 
GRATIS verzendkosten voor een bestelling 

België
€ 0,00 kosten voor afhalen bij een van onze winkels 
GRATIS verzendkosten voor een bestelling

Afhalen in een van onze winkels

Afhalen in een van onze winkels is gratis. Voor het ophalen van uw bestelling dient u de bevestigingsmail en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. U kunt uw bestelling ophalen zodra u van ons bericht heeft gehad dat de bestelling klaar ligt.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd. Uiteraard hoeft u voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer u vooruit heeft betaald storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op uw rekening. Hierover wordt u altijd per e-mail op de hoogte gesteld. Wij kunnen de artikelen helaas niet naleveren.

Divide