• Vanaf €50,- gratis levering
  • Binnen 1 werkdag verzonden
Categorieën

Levering

Er zijn verschillende manieren waarop u een bestelling geleverd kunt krijgen:
• Op uw thuisadres.
• Op een ander adres wat u bij de bestelling opgeeft.
• Ophalen bij een van onze vier winkels.

Leveringen op huisadres

Als u graag wilt dat er bezorgd wordt op uw thuisadres dan komt DPD de bestelling afleveren. DPD levert alleen op werkdagen.

Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 1 - 2 werkdagen geleverd als u deze thuis laat bezorgen. Als u de bestelling komt afhalen bij Intersport Biggelaar wordt uw bestelling 10 werkdagen gereserveerd. Indien u de bestelling niet binnen 10 werkdagen op komt halen wordt uw bestelling geannuleerd en wordt uw aankoopbedrag teruggestort minus € 5,- administratiekosten. In alle gevallen ontvangt u een e-mail zodra wij uw bestelling verwerkt hebben.

Verzendkosten

Voor het verzenden van pakketten rekenen wij:

Nederland
€ 0,00 kosten voor afhalen bij een van onze winkels 
€ 5,00 verzendkosten voor een bestelling onder €50,00
€ 0,00 verzendkosten voor een bestelling boven €50,00

België
€ 0,00 kosten voor afhalen bij een van onze winkels 
€ 8,50 verzendkosten voor elke bestelling

Niet thuis?

Bent u niet thuis als DPD bij u aanklopt? Indien de zending niet kan worden afgeleverd, omdat op het afleveradres niemand wordt aangetroffen, gaat de zending retour naar het depot. Geadresseerde wordt doormiddel van een notificatie welke wordt achtergelaten bij het afleveradres over de bezorging geïnformeerd. Hierop staan tevens de mogelijkheden voor een tweede aflevering en/of het afhalen van de Zending.

Afhalen in een van onze winkels

Voor het ophalen van uw bestelling dient u de bevestigingsmail en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. U kunt uw bestelling ophalen zodra u van ons bericht heeft gehad dat de bestelling klaar ligt.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd. Uiteraard hoeft u voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer u vooruit heeft betaald storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op uw rekening. Hierover wordt u altijd per e-mail op de hoogte gesteld. Wij kunnen de artikelen helaas niet naleveren.Divide