Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Levering

Heeft u geen Track&Trace code ontvangen van Post NL? Deze kunt u opvragen door een e-mail te sturen naar klantenservice@intersportvdb.nl .

Er zijn verschillende manieren waarop u een bestelling geleverd kunt krijgen: 

• Op uw thuisadres.
• Op een ander adres wat u bij de bestelling opgeeft.
• Ophalen bij één van onze vijf winkels. Hier worden geen verzendkosten voor gerekend. 


Leveringen op huisadres

Als u graag wilt dat er bezorgd wordt op uw thuisadres dan komt PostNL de bestelling afleveren. (wegens vertragingen bij PostNL raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel bij het plaatsen van uw bestelling. Dit om deze zo snel mogelijk te kunnen verwerken voor afhalen.)

Afhalen in de winkel

Met Call & Collect heb je alles zo snel mogelijk in huis. Bel de dichtstbijzijnde winkel en maak een afspraak.

Levertijd

Let op: wegens COVID-19 kan PostNL vertraging hebben.
Bekijk hier de actuele vertragingen van PostNL.

Uw bestelling wordt binnen 1 - 3 werkdagen geleverd als u deze thuis laat bezorgen. Als u de bestelling komt afhalen bij onze Intersport winkels wordt uw bestelling 14 werkdagen gereserveerd. Indien u de bestelling niet binnen 14 werkdagen op komt halen wordt uw bestelling geannuleerd en wordt uw aankoopbedrag teruggestort. In alle gevallen ontvangt u een e-mail zodra wij uw bestelling verwerkt hebben. 

  • Maandag - Vrijdag is binnen 1-3 werkdagen geleverd (mits bericht over vertraging)
  • Zaterdag-Zondag besteld is dinsdag/woensdag in huis

Afwijkende levertijd:

Tijdens en voor feestdagen in Nederland kunnen er afwijkende levertijden zijn. Bekijk hier de bezorging tijdens feestdagen


Bestelling Ski's
Een ski en binding wordt los geleverd dit vanwege het feit dat het vakkundig moet worden gemonteerd en afgesteld worden door een erkend winterspecialist. Dit kan bij ons bij Intersport Biggelaar. Een ski groter dan 1,75 wordt met een andere postleverancier geleverd. Dit betekend dat de levering langer kan duren. Hierover wordt u gecontacteerd door onze klantenservice.

Bestelling schaatsen
Schaatsen worden ongeslepen geleverd.

Pakket traceren

Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het tracking nummer. Je vindt jouw trackingnummer in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL, of direct in je account bij de betreffende bestelling. 


Niet thuis?

Wanneer PostNL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code'. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven PostNL afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Intersport van den Broek / Biggelaar. 

Verzendkosten

Voor het verzenden van pakketten rekenen wij:

Nederland
Gratis afhalen bij een van onze winkels 
€ 5,00 verzendkosten voor een bestelling onder € 50,00
Gratis verzendkosten voor een bestelling boven de € 50,00

België
Gratisafhalen bij een van onze winkels 
€ 8,50 verzendkosten voor een bestelling onder de € 75,00
Gratis verzendkosten voor een bestelling boven de € 75,00 

Duitsland 
Gratis afhalen bij een van onze winkels
€ 10,00 verzendkosten voor een bestelling onder de € 100,00
Gratis verzendkosten voor een bestelling boven de € 100,00


Gratis je bestelling afhalen in één van onze winkels

Afhalen in een van onze winkels is gratis. Voor het ophalen van uw bestelling dient u de bevestigingsmail en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. U kunt uw bestelling ophalen zodra u van ons bericht heeft gehad dat de bestelling klaar ligt.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd. Uiteraard hoeft u voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer u vooruit heeft betaald storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op uw rekening. Hierover wordt u altijd per e-mail op de hoogte gesteld. Wij kunnen de artikelen helaas niet naleveren.

Ecologische manier van verzenden

Wij verzenden op een ecologische manier. Wij verzenden namelijk met retourdozen (indien dit van toepassing is voor uw bestelling), dit om verantwoord te ondernemen.Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.