Shopping bag
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Lowa

95 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

Lowa Wandelschoenen vind je bij onze outdoorwinkels

Lowa hecht bijzonder veel waarde aan een perfecte pasvorm, hoge functionaliteit, een modern design, ecologische duurzaamheid en technische innovatie. Dit voel je ook bij iedere stap die je zet tijdens je avontuur..

Lowa is alleen tevreden met het allerbeste. Daarom biedt Lowa alle wandelaars de best mogelijke kwaliteit. Van de gebruikte materialen tot het eindproduct, de schoen. De eisen die het aan zichzelf en zijn prestaties stelt, ziet Lowa als een leidraad voor de hoge kwaliteit van de producten.

Iedere stap in de productontwikkeling wordt ondersteund door de betrokkenheid van competente medewerkers en de wens om een perfecte schoen te vervaardigen. En ook bij de service rondom de producten wordt rekening gehouden met die wens.

De verplichting om de beste prestaties te realiseren voor de hoogste productkwaliteit leidt tot het principe van compromisloze kwaliteit. Lowa-producten zijn niet alleen een garantie voor optimaal comfort, maar meteen ook een veiligheidsfactor. Absolute precisie bij de ontwikkeling en vervaardiging zijn bepalend voor een goede grip en de best mogelijke functionaliteit in elk toepassingsgebied.

Wil je optimaal genieten tijdens je wandeling, kom dan langs in onze outdoorwinkel in Duiven en Eindhoven voor de beste adviezen van wandelexperts en de gratis 3D voetscan.
Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.