Shopping bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Hockeyschoenen

78 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Hockeyschoenen kopen

Zoek niet verder! Ons ruime assortiment hockeyschoenen bestaat uit indoor zaalschoenen en veldhockeyschoenen van topmerken waaronder Asics en Adidas. Naast hockeyschoenen voor dames en heren bieden wij ook hockeyschoenen voor junioren aan.


Wat is het verschil tussen veld en zaal schoenen?

Het veld en de zaal zijn natuurlijk twee totaal verschillende ondergronden en het is dan ook niet raar om te concluderen dat hiervoor dan ook een ander type schoen nodig is voor de juiste ondersteuning. 

Waar zaalschoenen een platte beige zool hebben zijn veldhockeyschoenen juist voorzien van noppen. Op het kunstgras bieden deze noppen extra stevigheid en stabiliteit zodat je niet wegglijdt. In de zaal is er door de stroeve ondergrond juist behoefte een een platte zool om niet weg te glijden.


Waar moet jij op letten tijdens jouw zoektocht naar nieuwe hockeyschoenen?

Omdat beide type ondergronden vrij hard zijn is het belangrijk dat je op een aantal dingen let tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe hockeyschoen zodat de kans dat jij blessures oploopt zo klein mogelijk is. 

De volgende kenmerken zijn van belang wanneer je opzoek gaat naar nieuwe hockeyschoenen:

  • Schokdemping
  • Stabiliteit
  • Draagcomfort
  • Grip

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.