Shopping bag
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Salomon Wintersport

73 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

Wintersport

Al sinds jaar en dag zijn Intersport Biggelaar en Intersport Four Seasons, een begrip voor de doorgewinterde wintersporter en zijn wij “de wintersportzaak” van de regio. Met een ongekend groot team van specialisten zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke wintersportvakantie beleeft.

Ontdek alles wat je nodig hebt voor een perfecte wintersportervaring! Of je nu op zoek bent naar een dames ski jas, skisokken voor heren, handschoenen, een dames of heren skipully, skischoenen, een ski- of snowboardhelm, goggles, protectie, wax- en slijpservice, of zelfs een kindergarantieplan, wij hebben alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig te kunnen genieten van de bergen.

Met exclusieve merken als Bogner, Spyder, Goldbergh, Luhta, Fire & Ice, 8848 Altitude, Airforce en vele anderen, geniet je stijlvol en comfortabel op en naast de piste. Maar ook de merken als Brunotti, Protest, Rehall, Tenson, Killtec e.d. bieden een mooie, uitgebreide collectie.

Onze uitgebreide collectie hardwaren omvat topmerken zoals Atomic, Head, Salomon, Rossignol, Elan, K2 en Lange voor ski's en Nitro, Bataleon, Burton, Nidecker, Jones en Lib Tech voor snowboards. Of je nu een ervaren skiër bent of voor het eerst de pistes betreedt, wij hebben de juiste uitrusting en expertise om jouw wintersportervaring onvergetelijk te maken.

Naast het aanbieden van hoogwaardige producten, bieden wij ook bootfitting services om ervoor te zorgen dat je skischoenen perfect passen en comfortabel zijn, zodat je vol vertrouwen de berg af kunt gaan. Onze wax- en slijpservice zorgt ervoor dat je ski's of snowboard in topconditie blijven voor optimale prestaties op de piste. Bekijk hier welke services wij bieden.

Bezoek onze wintersportwinkel Megastore Four Seasons in Duiven en de Biggelaar in Eindhoven en laat ons ervaren team je helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw wintersportavontuur. Met onze expertise en hoogwaardige producten ben je klaar om te genieten van elke afdaling. Bekijk daarom vandaag nog onze uitgebreide collectie en vind jouw ideale uitrusting voor je wintersportvakantie!

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.