Shopping bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Padel

77 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters


Padel artikelen koop je bij Intersport Eindhoven

Padel is een van de snelst groeiende sport in Nederland. Wereldwijd zijn er ruim 18 miljoen beoefenaars van deze sport. Op steeds meer plekken in Nederland worden er padelbanen gemaakt, waardoor er in elke stad wel een baan te vinden is. Wij bij Intersport Eindhoven zijn fan van deze sport. Wij bieden een goede collectie padel artikelen aan voor de beginnende als gevorderde padeller.


Padel racket & accesoires

Het padel racket ziet er totaal anders uit dan een tennisracket. De padel rackets zijn gemaakt van carbon/grafiet en daartussen zit foam op rubberbasis. Daarnaast zit er verschil in gewicht & hardheid bij padel rackets. Met een lichte padel racket kun je makkelijker bewegen en met een zwaarder racket kun je meer kracht uitoefenen op de bal. De hardheid van het racket is ook van belang. Hoe harder de stof, hoe meer kracht je kan uitoefenen op de bal. Het is dus totaal persoonlijk welke racket bij je past. Bij Intersport Eindhoven hebben we ook een ruime voorraad padel ballen en opbergtassen voor je racket. Zo beschadig jij minder snel je racket en kun je de racket makkelijk vervoeren

Welk padel racket moet ik kopen?

Zoals hierboven aangegeven is de hardheid is bepalend voor de manier van slaan. Beginners zijn vaker beter af met een racket die een zachte hardheid hebben en licht zijn. De Adidas padel rackets zijn dan vaak de beste keus voor jou. Ben je een iets gevorderde speler? Ga dan voor wat meer hardheid van het materiaal en de diamant gevormde racket zoals de Dunlop Aero Star.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.