Shopping bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Vaste noppen

105 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Adidas X 19.3 FG
€ 79,95 € 64,99
Puma Future 19.2 FG/AG
€ 129,95 € 64,99
Puma Future 2.2 Netfit FG/AG
€ 119,95 € 35,99
Adidas X 18.3 FG
€ 79,95 € 23,99

Voetbalschoenen met vaste noppen

De categorie voetbalschoenen met vaste noppen bestaat uit FG (Firm Ground)  en MG (Multi Ground) schoenen. De Firm Ground voetbalschoenen zijn geschikt voor harde ondergronden zoals droge natuurgrasvelden. De Multi Ground voetbalschoenen zijn geschikt voor zowel natuurgrasvelden als kunstgrasvelden.

Ons assortiment bestaat uit bekende topmerken zoals Nike, Adidas, Puma, Pro Touch, Under Armour. Met meerdere modellen en type schoenen zit er voor elke voetballer een schoen bij die matchen met zijn of haar specifieke kwaliteiten.

Bestel jouw nieuwe voetbalschoenen gemakkelijk en snel online via onze website of kom gezellig langs bij Intersport Eindhoven City, het voetbal-walhalla van Eindhoven.

Testen voor gebruik? Dat kan!

Om zo goed mogelijk te helpen met de zoektocht naar de perfecte voetbalschoen kan jij in onze vestigingen in Eindhoven kosteloos uw voeten laten scannen met de Sidas 3D voetscan. Met behulp van de nauwkeurigste voetscanner van de wereld kunnen wij samen met jou kijken welke voetbalschoenen het beste passen bij jouw type voeten.


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.