Shopping bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Schaatsen

21 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Er ligt weer ijs, dat betekend schaatsen!

It giet oan! Zit de elfstedentocht er dit jaar wel in? Het is enigeval weer aan het vriezen en dat betekend dat je weer lekker rondjes kunt gaan schaatsen op natuurijs of op de schaatsbaan. Tijd om jouw nieuwe schaatsen te kopen.

Maar waar moet je op letten als je een paar schaatsen wilt kopen. Natuurlijk is de maat wel zo belangrijk, gezien je in de winter toch wel dikke sokken gebruik. Dus je moet zorgen dat je schaatsen niet te klein zijn, maar zeker niet te groot. Normaal haal je schaatsen met een maatje groter vanwege de sokken, maar ben je niet zeker? Meet je voeten even op dan kan onze klantenservice even kijken wat voor schaatsen je nodig hebt. 

Voor de beste adviezen kun je langs onze winkels langskomen in Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard, waar altijd een schaatsbaan aanwezig is in de winter. Zo kun jij gelijk genieten van de oer Hollandse sport! Geen advies nodig shop dan online in onze webshop.

Slijpen van schaatsen

Gelukkig kun je bij onze winkel Intersport Four Seasons Duiven ook terecht om je schaatsen te laten slijpen, lekker makkelijk als je schaatsen weer bot zijn. Zo kun jij weer lekker strakke bochten op het ijs!

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.