Shopping bag
Menu
Filters

Geselecteerde filters

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

DALEBOOT

3 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

De enige skischoen die past aan iedere voet! De op maat te maken skischoen zorgt voor comfort en dus voor meer skiplezier.

Hoe werkt het? (winkel-only)

Intersport Megastore Fourseaons in Duiven heeft bootfitters om de schoen perfect op maat te maken

Bij de eerste afspraak worden je voeten geanalyseerd door onze deskundige collega’s van de ski-afdeling, zij worden ook wel bootfitters genoemd*. Deze analyse brengt de complete anatomie van je voeten in beeld. Zelfs de onderbenen worden in deze analyse opgenomen. Met deze gegevens kunnen de bootfitters zowel de ondersteunende zolen als de buitenschaal op maat maken.

Bij de tweede afspraak volgt de ‘fitting’ v/d binnenschoen. De binnenschoen worden volledig op maat gemaakt. Het maakt dus niet uit of je nu kleine voeten, hoge wreef, dunne enkels of iets anders hebt om rekening mee te houden. De Daleboot wordt zo op maat gemaakt dat de skischoen precies om je voet past, zelfs in de meest extreme gevallen.

*Bootfitters: zijn gediplomeerde fitters, die ieder jaar opnieuw getoetst worden op hun vaardigheden en kennis in Oostenrijk.
Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.