Shopping bag
Filters

Geselecteerde filters

  • Elan
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

Elan

31 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Elan
Elan Primetime 55+ FusionX Emx 12.0
€ 999,99 € 799,99

Elan ski

Elan is een gevestigd bedrijf in Slovenië en bestaat al sinds 1945. Het bedrijfs is opgericht door Rudi Finžgar, die zelf als amateur schansspring genoeg ervaring op heeft gedaan om de perfecte ski te maken voorop de piste. De producten voor ski's zoals hout, glasvezel en andere composietmaterialen worden met zorgt gekozen en dat is ook te merken als je gaat slalommen met de ski's!

Dé beste ski voor kinderen

Op zoek naar ski's voor kinderen? Dan is Elan, dé juiste ski voor jouw zoon of dochter. Met een breed assortiment voor beginners tot gevorderde junioren skiërs kun je in onze winkel in Eindhoven volop genieten van diverse maten, kleuren en persoonlijke advies. Natuurlijk kun je ook online je ogen de kost geven om jouw ski voor de kids te vinden! 

Ski outlet

Aan het eind van de wintersportperiode hebben we altijd een ski outlet genaamd Ski-Bazaar. Daar kun je altijd terecht voor zowel 2de handse spullen als goedkope ski's van Elan. Iets om niet te missen! Meld je daarvoor aan voor onze social media accounts of nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze aanbiedingen!

Winterspecialist van het Zuiden

Intersport Biggelaar is de ski speciaalzaak in Eindhoven, gevestigd op de Limburglaan 7 vlakbij de Albert Heijn XL. Hier kun je terecht om uw ski te laten afstellen op je persoonlijk voorkeuren, je ski te laten onderhouden en natuurlijk kun je er ook terecht om een ski te kopen. Doordat ons personeel experts zijn op wintersport gebied kun je altijd terecht voor de juiste adviezen voor je wintersportvakantie. En als je dan toch in de buurt bent kun je gelijk even snuffelen bij de wintersportkleding, dat wel zo handig is als je dan toch een ski komt halen!

Wil je toch liever je ski online uitzoeken, dan hebben wij de beste wintersport site van Nederland! Bekijk ons wintersportaanbod snel!
Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.