• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorie├źn
Terug naar overzicht

Ik heb de app gedownload. Wat nu?

Leuk dat je de VIP-app hebt gedownload! De volgende stap is om je gegevens in te vullen. Als je al klant bent bij INTERSPORT dan kun je inloggen met het mailadres wat bekend is bij jouw INTERSPORT-winkel. Het wachtwoord is het klantnummer wat je hebt ontvangen in de brief van jouw INTERSPORT-winkel. Ben je nog geen klant of is jouw e-mailadres niet bekend bij de INTERSPORT-ondernemer dan kun je een nieuwe account aanmaken.
Divide