• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
Categorie├źn
Terug naar overzicht

Ik wil meedoen met sparen. Wat moet ik doen?

Je kunt deelnemen aan het INTERSPORT VIP-app programma door de INTERSPORT VIP-app te downloaden uit de Google Play Store of de Apple store. Hier kun je jouw gegevens invullen en je zal bij je eerste aankoop direct beginnen met sparen!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.