Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Skibazaar bij Intersport Biggelaar


Ben je op zoek naar nieuwe ski's, skischoenen, snowboards of snowboardschoenen? Of wil je deze juist verkopen? Dan ben je bij Intersport Biggelaar aan het juiste adres! Kom op 23-26 januari bij de wintersportspecialist Intersport Biggelaar in Eindhoven.  Wil je alvast onze collectie bekijken:



Inleveren wintersport hardwaren voor de 2e hands-beurs 

INLEVEREN KAN TOT 22 JANUARI! 

De 2e hands-beurs is de ideale kans om uw oude ski's, skischoenen, snowboards of snowboardschoenen te verkopen. U kunt vanaf nu uw materiaal inleveren, samen met een van onze medewerkers maakt u dan een afspraak over de prijs. Wanneer het artikel verkocht wordt, dan ontvangt u van ons een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag.

Regels bij het inleveren van de gebruikte spullen:
  • De producten dienen in goede staat te zijn.
  • Reparaties zijn voor kosten van de klant.
  • De producten dienen binnen één week na de beursdatum te worden opgehaald, anders worden deze automatisch eigendom van Intersport Biggelaar.
  • De verkochte producten worden aan u uitbetaald in de vorm van tegoedbonnen. Deze zijn inwisselbaar tegen alle artikelen die bij Intersport Biggelaar verkrijgbaar zijn.
  • Hardwaren moeten voldoen aan laatste DIN-normering
  • Carv-ski’s niet langer dan 180 cm.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.