Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

RIVM-maatregelen


Beste sportliefhebber,

Veiligheid en gezondheid van jou en ons winkelpersoneel hebben onze hoogste prioriteit. Wij volgen ten alle het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en hebben een aantal voorzorgsmaatregelen genomen in onze winkels.

Maatregelen in de winkel 
Onze winkels zijn gewoon geopend. Daarbij hebben we goed gekeken naar de adviezen van het RIVM. We besteden extra aandacht aan de hygiëne van onze winkel en ook ons personeel is goed geïnstrueerd hierover. 
Daarbij vragen we je als klant om zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden als je in de rij staat en ook niet te dicht bij elkaar te gaan staan.

In aanvulling op het advies van het RIVM vragen we onze klanten om zoveel mogelijk met de pinpas te betalen. Als je alleen over contant geld beschikt, wissel dan het geld uit zonder handcontact. 
Ook nemen wij zelf extra hygiënemaatregelen, onze medewerkers wassen regelmatig hun handen en houden ook zoveel mogelijk afstand. 

Onze RIVM maatregelen:
  • We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar
  • Bij entree vragen wij je om de handen te desinfecteren
  • Je bent klachtenvrij wanneer je de winkel bezoekt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten
  • We vragen je om begrip te tonen voor onze medewerkers en andere winkelbezoekers  •  Spatschermen bij de kassa
  •  Bij voorkeur vragen we om met pin te betalen. Bij contact betaling gelieve het geld op de balie neerleggen om handcontact te vermijden
  •  In onze winkel houden wij extra schoonmaakrondes en besteden wij nauwlettend aandacht aan de hygiënegevoelige zaken   zoals o.a deurknoppen en pinapparaten.
  •  Raak zo min mogelijk aan, alleen het noodzakelijk


Ga je liever niet naar de winkel? Dan staan wij graag telefonisch, per mail en online met onze webshop 24/7 voor je klaar en bezorgen we aan huis. Bekijk hier de contactgegevens van onze winkels.


Met sportieve groet,

Intersport van den Broek / Biggelaar / Eindhoven-City / Megastore Four Seasons

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.