Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Intersport Megastore Four Seasons wandelt corona de wereld uit!



Wandel je graag en wil je helpen corona de wereld uit te krijgen? Dan is dit iets voor jou! Op 13 juni organiseert Intersport Megastore Four Seasons i.s.m. Radbound Fonds een wandeling van 20,20 km om corona de wereld uit te helpen! Zo heb je een prima vervanger voor de vierdaagse van Nijmegen en kun je tegelijkertijd ook geld op halen tegen corona. 

De 20,20 km start 09:00-12:00u in verschillende groepen vanaf Intersport Megastore Four Seasons in Duiven. Daar begin je met de schitterende route uitgezet door Stichting Liemers Posbankloop. Onderweg word je goed verzorgd met een lunch uit onze eigen tuktuk. Degene die de wandeling tot een goed einde brengen krijgen als beloning een t-shirt, een medaille en een waardecheque t.w.v. € 20,-  (bij een minimale donatie van € 20,-).

Wil je kans maken om met Carlos, de winnaar van Expeditie Robinson 2017de route te lopen? Meld je dan gratis aan voor donderdag 11-06-2020 22:00! Want 10 deelnemers worden uitgeloot om met Carlos te wandelen. Degene die gekozen zijn mogen een extra loopbuddy meenemen!



Wat kun je 13 juni allemaal verwachten?

  • Verzorgde lunch onderweg uit onze eigen Tuk Tuk
  • Avontuurlijk wandelroute uitgezet door Stichting Liemers Posbankloop
  • Help Corona de Wereld uit T-Shirt, een Medaille na de mooie wandeling en een Waardecheque van € 20,- (als je € 20,- doneert)
  • Kans op een wandeling met de Expeditie Robinson 2017 winnaar Carlos

Uiteraard wordt er tijdens deze dag rekening gehouden met de RIVM maatregelen. Zo wordt je in groepen ingedeeld die tussen 09:00 en 12:00 starten. 

Evenement gegevens

Informatie over de starttijd en meer ontvangt u op een vrijdag via de mail waarmee u ingeschreven heeft.

Intersport Megastore Four Seasons
Cartograaf 86 
6921 EZ 
Duiven
Tel. 026-3116017





Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.