Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Wandelenschoenen APK



Kunnen je wandelschoenen wel een opknap- en controlebeurt gebruiken? Kom dan langs bij onze outdoorwinkel Intersport Megastore Four Seasons in Duiven voor een gratis APK! Tijdens deze APK beoordelen we o.a. de demping, de zool (incl. flexibiliteit) en de stabiliteit van je wandelschoenen. 

De APK Wandelschoenen check controleren we het volgende:
- Slijtage zool
- Binnenzool
- Staat onderhoud schoen
- Demping zool
- Veter check

Ook geven we gratis advies:
- Over het onderhouden van uw wandelschoenen.
- De beste wandelsokken voor u.
- Zooltjes

Heb je jouw wandelschoenen ergens anders gekocht? Ook dan kun je bij ons terrecht voor een gratis wandelschoenen-APK. Als het nodig is, stellen we een reparatie of verzoling voor binnen onze schoenenservice.

Verder geven we advies over het onderhouden van je schoenen en geven we tips voor sokken en inlegzolen die het beste geschikt voor u. Zo zorgen wij dat de meest voorkomende problemen zoals de pasvorm van je schoen, blaren met wandelen ect. heel gemakkelijk opgelost worden! Zijn jouw schoenen helemaal opgelopen? Dan helpen onze wandelspecialisten je aan de best passende schoen voor u.

Nieuwsgierig naar onze collectie wandelschoenen bekijk dan ons aanbod wandelschoenen.

Intersport Megastore Four Seasons
Cartograaf 86
6921 EZ Duiven
Tel. 026-3116017
Routebeschrijving



Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.