Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Leuke routes om te skaten!



Ben jij ook van plan om met het lekkere weer de skates aan te trekken en voor een mooie ronde te gaan? Wij zetten een aantal belangrijke skate-tips op een rijtje en geven je mooie routes om lekker te kunnen rollen!

Of je nu gewoon wilt genieten van het weer, echt voor een training gaat of Eindhoven en omgeving beter wil leren kennen. Deze routes bieden je voor meerdere weekenden aan skate-plezier.


SKATE TIPS:

  1. Kies de juiste skate voor jouw doel. Wil je gewoon lekker een rondje skaten, dan zijn de skates met 4 wielen perfect. Ga je echt voor hogere snelheden of langere routes? Kies dan voor een skate met een grotere diameter wielen (100/110 mm).
  2. Maak gebruik van de juiste bescherming en kleding. Kies kleding die niet te strak zit maar waar je lekker in kunt bewegen. Daarnaast zorg je (zeker op de openbare weg) voor goede bescherming voor pols, knie, elleboog en hoofd!
  3. Oefen vooraf altijd even met remmen, de juiste houding en zorg er voor dat je de route bij je hebt.


SKATE ROUTES EINDHOVEN:

 Route 1: Starten in Stratum > Bekijk de route (Normaal)

Zoals de naam al doet vermoeden. Deze route start vanuit Stratum en gaat langs de zuidkant van Eindhoven. Op deze manier heb je een route van 25 kilometer waarbij stad en natuur elkaar afwisselen. Perfect voor een zomerse dag!


Route 2: Geluksplekken in Eindhoven > Bekijk de route (Beginner)

Wil je een route waarbij je niet snel hoeft te skaten? Dan kies je voor deze route langs diverse bezienswaardigheden in de binnenstad van Eindhoven. Stop af en toe ergens voor een drankje onderweg, zeker als de terrassen weer open mogen, en vervolgd je route van ongeveer 10 kilometer totaal.


Route 3: Rondje om het noorden > Bekijk de route (Gevorderde)

Een afstand van bijna 25 kilometer is deze router zeer geschikt voor zowel training als verkenningsroute. Kom jij vaak het Noordelijke gedeelte van Eindhoven? Nee? Dan is dit het perfecte stuk om te ontdekken wat er allemaal te beleven is.


SKATE ROUTES DUIVEN:

Route 1: Duiven, Lathum, Westervoort > Bekijk de route (15,2 KM)

Een sportieve route, strak asfalt en mooie omgeving. Maak je even een stop aan het water of ga je liever voor hoge snelheden op rechte stukken?


Route 2: Rondje Nijmegen Centrum, Beuningen > Bekijk de route (19,3 KM)


Route 3: Arnhem > Bekijk de route (13 KM)


Heb jij zelf nog een mooie skate route? Deel hem met ons, en wij voegen hem toe aan de lijst!

Stuur ons een bericht via Facebook en wij bekijken jouw route voor onze pagina.


Bekijk onze collectie skates:

        


*Routes door indebuurt.nl

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.