Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Beginnen met skaten!

Skaten is niet alleen leuk maar tegelijkertijd ook een hele goede workout! In vergelijking tot hardlopen is skaten 50% minder belastend voor je gewrichten. Daarnaast train je verschillende spiergroepen. Om balans te houden en kracht te zetten bij het skaten gebruik je voornamelijk je benen, billen, buik en rugspieren. 


Wil jij deze zomer gaan voor die echte summerbody of werken aan je conditie? Dit is wat je nodig hebt:


Benodigdheden om te skaten:

1. Het belangrijkste, de skates
Welke skates je kiest is afhankelijk van niveau en persoonlijke voorkeur. Zo hebben wij skates met 3 of met 4 wieltjes. De skates met 3 wieltjes heeft in dit geval grotere wielen. Bij de wielen geldt, des te groter de wielen des te sneller je met de skates kunt gaan. Een gevorderde skater zal eerder kiezen voor dit soort skates. Voor iemand die geheel nieuw is met skaten raden wij aan om te gaan voor 4 wieltjes. Bekijk hier alle skates!

Heb je vragen over de pasvorm, maat of andere vragen m.b.t. je skates? Neem dan gerust contact om met onze winkel.

2. Bescherming
Of je nu een beginner bent of al verder gevorderd, wij raden je aan om altijd te skaten met bescherming. Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden. Bekijk hier de skate protectie.

3. Sportieve kleding
Tijdens het skaten beweeg je flink. Daarom raden we aan om kleding aan te doen waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Draag je bescherming altijd over je kleding heen. Mocht je onverhoopt vallen dan blijft je kleding ook beschermd.



Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.