Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Mei Meet Maand

De Hartstichting en INTERSPORT supporten jouw hart tijdens de Mei Meet Maand
Ben jij op de hoogte van jouw bloeddruk? INTERSPORT is partner van de Mei Meet Maand! In de maand mei kun je daarom bij een groot aantal INTERSPORT-winkels gratis je bloeddruk laten meten. Je bent elke donderdag, vrijdag en zaterdag* van 11:00 tot 17:00 uur welkom om je bloeddruk te laten meten door vrijwilligers van de Hartstichting.

Locaties:
Intersport Megastore Four Seasons

Waarom is je bloeddruk belangrijk? Veel Nederlanders weten niet dat ze een hoge bloeddruk, en daarmee een verhoogde kans op hart- en vaatziekten, hebben. Uit onderzoek van de Hartstichting blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders van 30 tot 70 jaar met een hoge bloeddruk rondloopt. Van hen weet 40% niet dat zij een verhoogde bloeddruk hebben. Dit zijn zo’n 1,2 miljoen Nederlanders. Een hoge bloeddruk voel je namelijk niet, maar verhoogt wel het risico op een hartinfarct of beroerte. Vanaf je 40e stijgt de kans op een hoge bloeddruk en is het belangrijk om dit jaarlijks even te meten. Om het meten van de bloeddruk voor iedereen toegankelijk te maken, richt de Hartstichting in de maand mei openbare meetpunten in door het hele land. INTERSPORT is één van de locaties. Wil je meer lezen, kijk dan op www.hartstichting.nl.

Sporten is ook na je 40ste cruciaal om gezond te blijven en dat stimuleren we natuurlijk bij INTERSPORT. Het is ons doel om iedereen te helpen met het vinden van zijn of haar plek in sport. En dat doen we in onze winkels. Ook met initiatieven als de Mei Meet Maand. Daarom nodigen we je van harte uit in onze winkels om je bloeddruk te meten.


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.