Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Wandelevents 17 & 24 juni

VOOR ELKE KILOMETER MAKEN WIJ SAMEN DE WERELD BETER

Op 17 en 24 juni organiseren wij weer leuke wandelroutes. Intersport Four Seasons organiseert het wandelevent van 17 juni met een aantal leuke routes door Duiven. Deze routes starten tussen 9:45 - 10:45 en vanaf Cartograaf 86 in Duiven.

Inschrijven voor 17 juni mogelijk tot en met vrijdag 16 juni 18:00


Een week later, op 24 juni, organiseert Intersport Biggelaar een wandelevent met routes door Eindhoven. Deze routes starten tussen 9:45 - 10:45 en vanaf Limburglaan 7 in Eindhoven.

Inschrijven voor 24 juni mogelijk tot en met vrijdag 23 juni 18:00

Beide wandelevenementen bevatten routes van 10, 20 en 30 kilometer. Kiest u voor de 30 kilometer dan wandelt u de 20km met vervolgens de lus van de 10km er achteraan. Tijdens de wandeltocht zijn diverse rustpunten en mogelijkheden om flesjes water te vullen en gebruik te maken van horeca (op eigen kosten).

Daarnaast zullen wij voor elke kilometer die wordt gewandeld tijdens deze wandelevenementen een bedrag doneren wat gaat richting het planten van nieuwe bomen in onze regio.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan.  Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.