Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Recycle jouw oude sportschoenen!

Vandaag, op de dag van de Duurzaamheid, slaan wij officieel de handen ineen met Fastfeet Grinded

Jaarlijks worden er miljoenen sportschoenen gemaakt en die gooien we ook weer weg waardoor de belasting op het milieu groeit en groeit. Wil jij letterlijk sporten “op" jouw oude sportschoenen en hiermee jouw steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! Vandaag, op de dag van de Duurzaamheid, slaan wij officieel de handen ineen met Fastfeet Grinded!

Lever je oude schoenen in bij één van onze winkels en wij doen de rest voor je. FastFeet Grinded vermaalt je schoenen en maakt van het overgebleven materiaal grondstoffen voor speeltuinen, buitensportvelden en atletiekbanen. Hiermee maken we dus niet alleen de afvalberg kleiner, maar maken we samen met jou de sportwereld een heel stuk duurzamer! Het ultieme einddoel is het creëren van een gesloten keten, waarbij nauwelijks of geen grondstoffen verloren gaan. Dat doel komt in zicht dankzij de samenwerking van FastFeet Grinded en een groot sportmerk.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.