Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Lowa Experience Trailer

Wandelen tijdens de Veldhoven 10 Miles 😊 Je kan deelnemen aan een wandeltocht van 5 of 10 miles (8 of 16 km) Wij hebben de Lowa Experience Trailer geregeld waar je GRATIS schoenen kan uitproberen tijdens de wandeltocht en kunt genieten van de expertise van onze specialisten als die van LOWA .

LOWA Experience Trailer

Op 23 juni wordt de Veldhoven de 10 Miles georganiseerd. Naast het hardlopen komen ook de wandelaars aan bod dit jaar. Er is namelijk een testdag met diverse LOWA wandelschoenen! Zo kun je de wandelschoenen direct live testen op verschillende ondergronden op een traject van 5 of 10 Mile. Daarnaast kun je ook genieten van de expertise van LOWA als van onze outdoor specialisten.

De start en de inschrijving van de wandeltocht vindt plaats bij GVAC op de Kempen Campus, Knegselseweg 40 te Veldhoven. Er zijn diverse startmomenten die hieronder worden aangegeven. Een en ander heeft te maken met de afstand die men wil lopen. In de grote sporthal vindt je een inschrijfbalie waar je jezelf kunt inschrijven en daarbij wordt een routebeschrijving overhandigd. De route is onderaan de pagina te vinden.


Er kan gestart worden vanaf 14.00 uur tot 15.00 uur voor de 16 km (10mile)

Voor de 8 km (5mile) kan je starten tot 16.00 uur. Vergeet niet om je af te melden bij de organisatie.


De 8 kilometer route heeft een rustpauze bij camping de Molenvelden en de 16 kilometer heeft een rustpunt bij Gasterij het Dorpsgenot (Geitenboerke) aan de Toterfout. 

Er wordt naar gestreefd om de wandelaars tussen 19.00 en 20.00 uur binnen te laten komen. Dit is namelijk ook het tijdstip dat er gefinisht wordt door de lopers van de 5 en 10 Miles.

Een greep uit de keuze mogelijkheid om te testen: 


Voor wie LOWA nog niet kent!


LOWAis de nummer 1 op het gebied van Kwaliteit, Comfort en Functionaliteit voor wandelschoenen. 

LOWA is niet tevreden met ‘tweede keus’ en precies om deze reden bieden zij wandelaars alleen de beste kwaliteit. Dat begint bij de materialen die we gebruiken en het eindigt met de compleet afgewerkte schoen. 

Als gerenommeerd outdoormerk staat LOWA al sinds 1923 voor beleving en ervaring. Nu brengen we die beleving naar een nieuwe dimensie met de introductie van LOWA Experience Trailer, een primeur in de Benelux! 

De gloednieuwe LOWA Experience Trailer is te vinden op verschillende wandelevenementen. Met een meer dan royaal oppervlak van ruim 70m2 kun je van alles leren over LOWA en bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens het evenement de LOWA’s van jouw keuze uitgebreid te testen met een fijne wandeling. 

Kortom, wil je je eerste paar échte wandelschoenen aanschaffen, wil je gewoon eens een ander model proberen óf ben je toe aan nieuwe? Kom dan zeker langs. We helpen je graag op weg! 

Op locatie zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

• De Experience trailer 
• Voldoende parkeergelegenheid
• Een testparcours vlakke, verharde ondergrond voor een optimale wandeltest! 



• Diverse wandelschoenen
• Route van 5 a 10 mile
• Vakkundig personeel om u te voorzien van informatie



Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.