Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Testdag in....

Onze winterspecialisten kunnen je nog beter voorzien na de testdagen in Sölden! Kom langs om jouw ski naar wens te vinden.

Ski testdagen in Sölden, Oostenrijk



Onze winterspecialisten Geert, Rob en Ward van Intersport Biggelaar zijn de 3 dagen op "trainingskamp" geweest. Om alle in- en outs- te weten te komen van onze ski-collectie dit jaar. Een collectie waar een beginnende skiër tot expert hun ei kwijt kunnen bij Intersport Biggelaar. Een overzicht van onze ski-collectie:
  • Rossignol
  • Nordica 
  • Atomic 
  • Elan 
  • Head 
  • Fisher 
  • Völkl 
  • Salomnon 
  • K2

Onze wintersport specialisten hebben 2 ski's mogen uitkiezen voor een korte review, ze hebben de Atomic Vantage 80 Ti en de Rossignol Pursuit 700 Ti gekozen.

Atomic Vantage 80 Ti

De Atomic Vantage 80 TI is all-moutian ski en is zeer breed inzetbaar ski voor verschillende omstandigheden, zowel met poedersneeuw als de hardere ondergronden en evt. nog geschikt voor naast de piste, maar dat is alleen voor de gevorderde skiër. De Atomic Vantage maakt zijn naam waar, de controle, de stijfheid, de comfort  Een ski gemaakt voor de licht - en gevorderde skiërs op de piste.

Op schaal van 3 geven wij de volgende punten voor de Atomic Vantage 80 Ti:
Comfort  ++
Controle ++
Snelheid  +

Rossignol Pursuit 700 Ti

De Rossignol Pursuit 700 Ti is een piste georiënteerd ski die geschikt is voor gemiddelde tot hogere snelheden en een hoge wendbaarheid.  Het behoort tot de Power Turn Rocker en dat merk je ook als je als "Maarten Meiners" naar beneden salomend. De wendbaarheid gecombineerd met de snelheid was zoals je verwachte van een ski dat een type. 

Op schaal van 3 geven wij de volgende punten voor de Atomic Vantage 80 Ti:
Comfort  ++
Controle +++
Snelheid +++





Door de testdagen kunnen Geert, Rob & Ward je nog beter helpen om de juiste ski naar wens te vinden. Kom daarom langs bij Intersport Biggelaar om door één van onze ski specialisten geholpen en alle in- en outs over voor jouw volgende ski avonturen.

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.