Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Eindhoven Urban Trail

Intersport Biggelaar is volgende week zondag ook onderdeel van het parcours tijdens de Eindhoven Urban Trail 💪 Kan jij de verleiding weerstaan om niet te gaan shoppen als je langs de wintersport afdeling loopt?

Eindhoven Urban Trail

Altijd eens door een winkel willen rennen? Nu is je kans! Intersport Biggelaar is zondag 9 december ook onderdeel van het parcours tijdens de Eindhoven Urban Trail. Schrijf je snel in op: www.eindhovenurbantrail.nl

Kan jij de verleiding weerstaan om niet te gaan shoppen als je langs de fashion afdeling loopt? Blijf op je hoede in de winkel, want voor je het weet mis je een een trede. 

Kom gerust nog een keer langs als je meer tijd hebt, want de Urban Run is mooi, maar een wintersportbeleving overtreft alles!

Voorbereiden voor de kou?

Met de aanhoudende kou is het handig om een muts, colletje en handschoenen te dragen naast natuurlijk je hardloopoutfit. Nog snel voorbereidingen nodig bekijk dan onze hardloopcollectie. Voor de Eindhoven Urban run hebben we een mooie en warme set in de aanbieding.


Hardloopschoenen | Hardloopjacks | Hardloopbroeken | Hardloopsokken | Hardloopmutsen




Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.