Shopping bag
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag
Terug naar overzicht

Nieuwe sportkleding, een nieuwe boost!

Met nieuwe sportkleding wordt je een beter atleet. Kom snel langs om nog beter te presteren!

Betere prestaties in sportkleding van goede kwaliteit!

Jouw fitness kleding, jouw droom outfit. Je denk gelijk dit moet ik hebben! Dit zorgt ervoor dat jij met zelfvertrouwen en blits de sportschool in gaat. Maar dan denk je, die prijs. Maar er zitten niet alleen maar nadelen aan de prijs, je krijgt een betere ademend, comfortabele en mooiere kleding. Maar het belangrijkste wat de hoge prijs van kwaliteitskleding je geeft is dat het je een betere atleet maakt!

Volgens onderzoek gepubliceerd in de Journal Of Experimental Social Psychology voel je je namelijk een betere atleet in sportkleding van goede kwaliteit, en daardoor ben je dat ook. Onderzoekers noemen dit fenomeen enclothed cognition. 

Het dragen van iets heeft dus invloed op je zelfbeeld en de manier hoe jij je gedraagt. Dus: dress like a pro and you’ll act like a pro. Geef je meer geld uit aan een duur setje, krijg je meer motivatie want je wilt dat niet in de kast laten hangen.



Daarnaast heeft high-end fitnesskleding niet alleen positieve gevolgen voor je mindset, maar ook voor je sportprestaties. Kwalitatieve fitness kleding zorgt dat je net iets dieper kunt squaten zonder dat je fitness legging scheurt. 

Kom langs om onze collecties te bekijken van topmerken zoals:

Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.