Shopping bag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag


Sidas 3D voetscan

Hoe handig zou het zijn als je met een 3D scan een uitgebreide en uiterst nauwkeurige 360 graden scan van je voeten en onderbenen kunt maken? Met de Feetbox 3D Scanner van Sidas kan dit! Deze gloednieuwe voetscanner is de meest nauwkeurige ter wereld en is ontwikkeld in samenwerking met Corpus.e. Dit Duitse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van scanapparatuur en heeft ruim 20 jaar ervaring en data op dit gebied. Wat deze scanner precies doet? Je leest het hieronder. 

Bij de Feetbox 3D scanner maakt een 360 graden camera een 3D model van je voeten en onderbenen. Op basis van dit model wordt er een uitgebreide analyse gemaakt. Niet alleen worden de lengte en breedte van je voet en het soort voetboog gemeten, maar ook de druk- en aandachtspunten van je voeten. Aan de hand van deze analyse geeft de scanner je advies voor schoenen, inlegzolen en sokken die het beste bij jouw voeten passen. Je kunt zelfs een schoen, inlegzool of sok digitaal 'aantrekken', om zo direct het effect te zien. 

Gelijk gratis gebruik maken van de 3D scan? Bestel en haal je bestelling af bij de desbetreffende winkel of kom langs!


Tennisschoenen | Voetbalschoenen | Hardloopschoenen | Trainingsschoenen | Hockeyschoenen | Casual schoenen | Wandelschoenen | 

Hoe werkt de Feetbox 3D Scanner? 

Om gebruik te maken van de scanner, trek je eerst een paar speciale sokken aan. In slechts 20 seconden worden beide voeten en onderbenen tegelijk gescand. Daarna volgt de uitgebreide analyse en kun je de producten die worden aanbevolen eventueel virtueel proberen. Uiteraard kun je de betreffende producten daarna 'in real life' in de winkel passen, om zo het advies van de scanner te bevestigen. Bekijk de video onderaan dit bericht voor een volledige uitleg van de Feetbox 3D Scanner. 

Wil jij je voeten en onderbenen laten scannen door de meest nauwkeurige 3D voetscanner ter wereld? Kom langs bij Intersport Eindhoven-City of Intersport Biggelaar om jouw scan te laten maken.

Bekijk hier hoe het te werk gaat (engelstalig):


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.