Shopping bag
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shopping bag

12102 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Craft Running Cap
€ 22,99

Tennisracket bij Intersport

Intersport Eindhoven biedt een breed assortiment tennisrackets aan. Onze collectie bestaat uit genoeg kwaliteit om het hele jaar door aces te slaan! Topmerken zoals; Babolat, Dunlop, Head, Prince,Tecno en Wilson zorgen ervoor dat jij met kwaliteit op het tennisveld staat.

Welke tennisracket?

Of je nu recreatief speelt of op tennistoernooien, voor iedereen hebben wij een tennisracket op maat. Op het moment dat je een tennisracket wilt kopen zijn de volgende punten belangrijk. Het gewicht, bladgrootte, balanspunt en de gripmaat van de tennisracket. Al deze punten bepalen wat voor tennisracket je nodig hebt en wat voor type tennisspeler je bent. Uiteraard is er ook een verschil met kinder tennisrackets, bij kinderen kijkt men waar het tennisracket vastgehouden wordt i.c.m. het lichaam. Dit mag nooit voorbij de enkels komen. Als het tennisracket namelijk te groot, is men minder wendbaar. De tennisrackets voor kinderen worden in inches weergegeven.

Tenniswinkel

Bij iedere Intersport vestiging kun je een tennisracket kopen en genieten van de tennis expertise van onze tennisspecialisten. Hier kun je gelijk de tennisrackets ondervinden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de service om je tennisracket te bespannenmet onze bespanmachine en/of grips te verwisselenin al onze vestigingen.


Meld je aan!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid en de privacy statement.